NS Stations Office

NL Architects have redesigned the offices for NS Stations in Utrecht, The Netherlands. For the full story and slidehow, visit NL Architects. How to achieve the batten effect Woodform would suggest using the Concept Click system. Concept Click allows you to choose any space between battens helping with cost and acoustics. The Concept Click system has been designed to allow the use of timber and aluminum battens/baffles. Any powdercoat or timber finish can be achieved.* *Minimum quantities do apply. Contact us for more information. Note: Woodform did not supply any products to this project. The purpose of displaying this project is to inform and inspire designers on what is happening around the world. Courtesy of NL Architects

NS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations OfficeNS Stations Office

Share: